WELKOM!

Lees meer over Ontdek de wereld mee

Hoi! Leuk dat je meer over mij wilt weten! Wie ik ben? Ik ben Lon, 30 lentes jong en het gezicht achter Ontdek de wereld mee. Op dit kleine plekje van het wereldwijde web deel ik mijn persoonlijke reisverhalen, handige tips en uitgebreide praktische informatie. Naast schrijven ben ik gek op oude kaas, chocola en mijn drie kippen. Verliefd op reizen (en vriend, duh). Reis- en levenslustig, spontaan met een hoofdletter S en zo nu en dan ook best avontuurlijk. Ik hou van wandelen, van het ontdekken van nieuwe plekken, bingwatchen (yep, guilty..), mijn backpack, zo ongeveer alles met een vacht en vooral ook van het leven.

Al zolang ik me kan herinneren houd ik tijdens het reizen dagboekjes bij en sinds 2015 schrijf ik niet langer alleen voor mezelf, maar dus ook hier op mijn blog. Een fijne online uitlaatklep. Hier deel ik mijn liefde voor schrijven, reizen en fotograferen in de vorm van (reis)belevenissen, de leukste en mooiste plekjes, persoonlijke momenten en praktische reis- en routetips. Met deze persoonlijke verhalen wil ik lezers inspireren om de wereld (mee) te ontdekken.

Eerste verre reis | Australië
Favoriete vakantieland | Jordanië. Zó ontzettend verliefd geworden op dit land.
Favoriete stad | Dublin. Niets kan op tegen de Ierse gezelligheid
Lekkerste wereldkeuken | Vietnamees, 100%.
Mooiste reisbestemming | Lastig, maar dan kies ik toch voor onze korte roadtrip door Bolivia en onze reis met camper door Nieuw-Zeeland
Uit mijn comfortzone | Zelden zo bang geweest als toen ik ging Skydiven in Australië
Bucketlist | Wales, Noorwegen, Namibië, Mongolië en Costa Rica

OVER ONTDEK DE WERELD MEE

Ontdek de wereld mee is een persoonlijk online magazine voor actieve reizigers die niet vies zijn van een beetje avontuur. Een Nederlandse reisblog met persoonlijke reistips en reisverhalen van over de hele wereld. Geschreven recht vanuit mijn hart. Dit is de plek waar ik mijn reisverhalen, -tips en -foto’s bundel en deel met de rest van de wereld. Hier kun je terecht voor praktische reistips, kant-en-klare routes voor die ene toffe roadtrip, informatie over de mooiste wandelingen en lees je de fijnste tips voor een stedentrip.

Alle reisverhalen en reistips op dit blog zijn gebaseerd op eigen verhalen en uitsluitend geschreven door mijzelf. Dat is ook het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere reisblogs: Ontdek de wereld mee is super persoonlijk. Ik schrijf uitsluitend over plekken waar ik zelf ben geweest en deel mijn eerlijke en persoonlijke ervaring.

Met deze reisblog wil ik jou inspireren en informeren over de leukste bestemmingen, zodat ook jij de wereld gaat ontdekken. Kortom: Ontdek de wereld mee is het (digitale) startpunt van jouw reis. Of het nu gaat om wandelen in IJsland, een toffe stedentrip naar New York of een gave roadtrip door Zuid-Afrika: op Ontdek de wereld mee vind je plekken die het verdienen om te worden gedeeld.

BEZOCHTE BESTEMMINGEN

ArgentiniëAustralië – België – BoliviaChiliDuitslandEngeland –  Finland – Frankrijk – GibraltarIerlandIJsland – Italië – Lesotho – Luxemburg – NederlandNieuw-Zeeland – Oostenrijk – PaaseilandPolen – PortugalSchotlandSpanjeSwaziland – Tsjechië – VietnamVerenigde Staten –  Zuid-Afrika 

VOLG JE MIJ AL?

Heb je vragen, opmerkingen of wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen? Volg mij op Facebook, Instagram en Pinterest of stuur me een e-mail.