Over Ontdek de wereld mee

Een blog vol persoonlijke reisverhalen, handige reistips en prachtige bestemmingen

Leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Lon, 29 jaar en het brein achter alles wat je hier kunt lezen. In 2012 maakte ik mijn eerste verre reis buiten Europa en werd ik (tot grote vreugde van mijn tante) besmet met het zogenaamde reisvirus. Mijn vriend gaat gelukkig net zo graag op pad en dus reizen we gemiddeld een tot twee keer per jaar naar een (liefst) verre bestemming. Zolang de vakantiedagen (en portemonnee) dat tenminste toelaten ;-). Afgelopen jaar reisden we samen naar Lapland en Vietnam en ook Amerika (2014) kan voor een deel van onze wishlist worden afgestreept. Oh en als het even kan, probeer ik ook nog een aantal toffe stedentrips / dagjes weg mee te pakken. Tot nu toe is Dublin favoriet <3

Over Ontdek de wereld mee
Toen ik nog een klein meisje was schreef ik al hele verhalen. Vaak speelden mijn poppen en barbies daar een grote rol in. Later vertaalde dit zich naar een studie HBO Communicatie en een tweede prijs in een schrijfwedstrijd voor jong talent. In 2015 besloot ik om mijn twee grote liefdes (op vriendlief na ;-)) te combineren en tadaaa: Ontdekdewereldmee.nl was geboren. Op Ontdekdewereldmee.nl deel ik mijn persoonlijke reisverhalen en tips met andere (toekomstige) reizigers en plaats ik zo nu en dan een lekker receptje. Ik ben namelijk niet alleen graag op pad, maar sta ook graag in de keuken. In het kader van (een poging tot) gestructureerd bloggen, probeer ik iedere dinsdag en vrijdag een nieuw artikel te plaatsen, waarbij de laatste vrijdag van de maand in het teken staat van een ReisWijs. De wil is er, maar het lukt me helaas niet altijd om met deze frequentie te posten. Sorry daarvoor 🙂 Ik hoop dat je dit door de vingers kunt zien, en zo nu en dan lekker bij komt lezen. Vind ik leuk!

Wil je meer over mij of over Ontdekdewereldmee.nl weten? Leuk! Stuur me een mailtje of vul het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Oh en…volg jij me al op social media?
Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagram