In beeld: Valley of Fire

Minder bekend maar beslist niet minder mooi. In tegendeel, Valley of fire is on fire! Een prachtig klein state park in de buurt van Las Vegas dat een bezoek meer dan waard is. Nog niet overtuigd? Check onderstaande foto’s dan vooral even 😉

\

En.. mooi he? Ben jij ook in Valley of Fire state park geweest? En was je net zo positief verrast?

Follow me
Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagram

6 Comments

 • Els schreef:

  Wauw! Mooi hoor 👍😄
  Die onthou ik!

  • Ontdek de wereld mee schreef:

   Heel mooi park inderdaad. En super rustig. Park is daarnaast prima in een dag te bezoeken omdat het zo klein is. Wij hebben wel op een camping geslapen (prachtige plek trouwens). Maar je zou ook door kunnen rijden naar Zion of terug naar Las Vegas.

 • Prachtige foto’s! Helaas nog niet bezocht, dus toch nog maar een keer terug dan 😉

 • Yvonne schreef:

  Oh wow, als ik de foto’s zo zie snap ik niet waarom dit minder bekend is. Ziet er super uit. Ik ben helemaal nog nooit in Amerika geweest (op een gedwongen overnachting door overboeking na), maar AL die natuurparken lijken me fantastisch mooi!

  • Ontdek de wereld mee schreef:

   Ha Yvonne! Echt hè? Wij planden een bezoek aan Valley of Fire in omdat het anders een erg lange rit zou worden. Maar echt, ik zou het iedereen aanraden. Het park is klein en dus prima in een dag te zien, maar oh zo mooi! En de rest van de natuurparken.. <3 Daar rondreizen vond ik zo leuk, ultieme vakantiegevoel (vind ik dan). Zou heel graag nog eens teruggaan om ook naar Yellowstone e.d. te reizen, lijkt me ook fantastisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.