Nieuw jaar, nieuwe plannen

Reisroute Amerika 3 weken

Het nieuwe jaar is inmiddels alweer 4 dagen oud. Time flies, nietwaar? Inmiddels heb ik alweer de nodige kilometers gewandeld/gezwommen om alle oliebollen, wafels en andere lekkernijen eraf te trainen. Maar wat nog veeeel leuker is, is dat de eerste reisplannen voor 2017 concrete vormen aan beginnen te nemen. Jawel, lieve lezers… ik ga dit jaar iets doen wat ver uit mijn comfortzone ligt. Iets met goede voornemens enzo 😉 Wat ik ga doen?! Nou.. *tromgeroffel*…. ik ga op wandelvakantie. Huh, wat? JA! Ik ga, samen met vriendlief, een week naar Schotland om daar de East Highland Way te ontdekken.

Maar Lon, ga je dan in een tentje slapen? HAHAHA. NEE.. Nieuwe dingen uit proberen is één ding, maar je kunt natuurlijk ook te ver gaan ;-). Ik wil het vooral gezellig houden deze vakantie en dus is het voor zowel D. als mijzelf beter als we gewoon in B&B’s slapen. Met heerlijke, vette, Engelse ontbijtjes. JUM! Vriendlief heeft de planning qua route inmiddels rond en stiekem moest ik toch wel even slikken. ZES. Ik herhaal: ZES, dagen gaan we wandelen. *Slik* gemiddeld lopen we dus 22 kilometer per dag. Dat wordt trainen (en afzien) dus. En hoewel ik het allemaal toch wel spannend vind, vind ik het vooral ook suuuuperleuk om dit te gaan doen.

En verder? Hebben we nog geen concrete plannen over welke reis het dit jaar wordt. Daarover post ik later vast wel weer meer. Voor nu wens ik jullie allemaal een heel fijn en gelukkig nieuwjaar! En zie ik jullie tips over hoe ik dit ga overleven graag tegemoet 😉

PS: Volg jij me al op social media? Je vind me op Facebook, Twitter en Instagram

 

 

 

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.