Reisinspiratie: winters Lapland in 9 foto’s

Het is vandaag precies een jaar geleden dat ik samen met mijn vriend terugkwam van een prachtige vakantie in Fins Lapland. En omdat ik stiekem een heel klein beetje heimwee heb en jullie natuurlijk graag van een flinke portie reisinspiratie voorzie, deel ik vandaag 9 van mijn mooiste reisfoto’s met jullie. Ik. Wil. Terug. NU!

Fins Lapland Salla - Ontdek de wereld mee

Finse Kota Lapland - Ontdek de wereld mee

Husky's in Lapland - Ontdek de wereld mee

Lapland in de winter - Ontdek de wereld mee

Rendierentocht Fins Lapland - Ontdek de wereld mee

Salla Finland Lapland - Ontdek de wereld mee

Winter in Fins Lapland - Ontdek de wereld mee

Winter Lapland - Ontdek de wereld mee

Winters Lapland Salla - Ontdek de wereld mee

6 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.