Review wereldkaarten.nl & WIN! [winactie gesloten]

Een beetje reiziger kan waarschijnlijk niet genoeg krijgen van alles wat met reizen te maken heeft. Zelf ben ik bijvoorbeeld een behoorlijk ambitieuze verzamelaar van allerlei bijzondere reissouvenirs, maar een echte wereldkaart was in ons interieur nog niet te vinden. Toen wereldkaarten.nl mij vroeg of ik een wereldkaart wilde ontvangen om te reviewen was de deal dan ook snel gesloten. Extra leuk: ik mag ook een shoptegoed van €40,- weggeven, zodat jij binnenkort misschien ook wel zo’n fraai exemplaar aan de muur kunt hangen. Wil je dit shoptegoed winnen? Lees dan even verder.

WERELDKAARTEN.NL

Op de website van wereldkaarten.nl vind je wereldkaarten in allerlei verschillende designs, variërend van een wereldkaart poster in kleurrijke of eenvoudige zwart-wit prints tot ouderwetse kaarten en leerzame topografiekaarten voor de jonge reizigers onder ons. De keuze is reuze en er zitten prachtige exemplaren tussen, maar uiteindelijk viel de keuze op een mooi zwart-wit exemplaar. Je kunt de kaarten bestellen op een poster, hout, canvas, aluminium, plexiglas en zelfs als prikbord. Ik ben een fan van foto’s op aluminium, maar voor deze gelegenheid koos ik een wereldkaart op canvas uit omdat dat beter bij de betreffende kamer past. Verder vind je op wereldkaarten.nl gadgets die leuk zijn om cadeau te doen aan vrienden met een reizigershart. Heb je geen wereldkaart nodig, maar wil je wel graag je favoriete reisfoto in je woonkamer hebben hangen? Via zusterbedrijf Canvas Company kun je handig en snel een canvas print bestellen.

DE BESTELLING VAN DE WERELDKAART

Bestellen gaat eenvoudig en snel. Je kiest de gewenste kaart, het materiaal en het formaat, je vult je gegevens in en een paar dagen later wordt de bestelling netjes bij je thuis bezorgd. Ideaal! Ik zocht een wereldkaart uit op canvas, dat past het best in de ruimte waar ik de kaart een plek wil geven. Vier dagen na bestelling werd de kaart al bezorgd, dat is netjes binnen de vijf dagen die ze aan levertijd hanteren. De wereldkaart zat stevig verpakt in karton en in een grote hoeveelheid bubbelplastic. Als ze voor die hoeveelheid plastic nog een mooi (en milieuvriendelijker) alternatief weten te vinden, dan juich ik dat alleen maar toe.

REVIEW WERELDKAART

Ik bestelde een zwart-wit exemplaar op een canvas van 60 x 90 centimeter. Het doek zelf voelt stevig aan en de print is haarscherp gedrukt. Het doek zit echter niet helemaal strak om de houten latjes gespannen, maar dat zie je eigenlijk alleen vanaf de achter- en zijkant. Van de voorkant zie je er gelukkig niets van en die kant zien we toch als eerste als we de kamer binnenlopen. Wellicht dat een extra latje of kruis aan de achterkant dit kleine minpuntje al oplost.

WINACTIE

*** DEZE WINACTIE IS GESLOTEN, DE WINNAAR HEEFT INMIDDELS BERICHT ONTVANGEN ***

Wil je ook een mooie kaart aan jouw muur hebben hangen? Dat kan! Van wereldkaarten.nl mag ik een shoptegoed van 40 euro onder mijn lezers weggeven.

 1. Like Ontdek de wereld mee op Facebook
 2. Vertel mij in een comment onder dit artikel welke kaart jij graag zou winnen

Meedoen kan tot en met maandag 18 maart 2019. De winnaar ontvangt 19 maart 2019 via e-mail een bericht.

6 Comments

 • Margo schreef:

  Jaaa super leuk!! Daar zou ik er wel een van willen winnen… Lastige keus welke kaart het leukste is.. want er zitten een heleboel leuke kaarten bij… maar dan zou ik toch de ‘Wereldkaart ons dierenrijk-baby’ uitkiezen, zodat onze kleine meid al vroeg kan leren welke dieren er allemaal op onze wereld leven!

 • Loes schreef:

  Wat een leuke winactie!! Ik zou graag de wereldkaart ‘textiel schoolplaat’ willen winnen. Hier krijg ik herinneringen van naar die goede oude tijd en tevens passen de kleuren goed in mijn interieur. Nu duimen dat ik het ga worden!

 • Els schreef:

  Ohh wat een superleuke actie!
  Ik ga voor de ‘ons dierenrijk’ textielposter 👍😄
  En nu maar duimen…. 🙏

 • Mandy schreef:

  Daar doe ik graag aan mee hoor! Klinkt goed!! Na veel getwijfel (want er zijn zoveel mooie!) zou ik toch gaan voor de kaart ‘Zachte tinten’ op canvas. Zou mooi passen in ons nieuwe huis!

 • Myrle schreef:

  Te gek! Moeilijk kiezen met zoveel leuke posters! Maar deze actie zou ik graag winnen voor onze jongens, dus ik ga voor hun voor de textielposter ‘ons dierenrijk’. Wat is die ontzettend leuk!!! Nu duimen maar!

 • Lieke schreef:

  Superleuke actie, hier was ik zelf nooit opgekomen, maar wat een leuke posters. Ik die met splash inkt mooi voor onze slaapkamer, maar een met de dieren voor mijn dochtertje haar slaapkamer als ze straks naar haar grote bed verhuisd is ook leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.