Samenwerken

Met internet binnen handbereik, is het voor reizigers steeds eenvoudiger om de touwtjes zelf in handen te nemen. Blogs zoals Ontdek de Wereld Mee en Social Media worden meer en meer geraadpleegd voor het plannen van de perfecte reis. Niet voor niets vind je hier dan ook honderden artikel met uitgebreide informatie, reisroutes en tips. Iedere maand weet een grote én zeer betrokken groep lezers mijn blog te vinden. Door met mij samen te werken krijg je toegang tot deze grote groep gepassioneerde reizigers.

Meer weten over de mensen die Ontdek de Wereld Mee bezoeken? Vraag gerust naar de meest recente mediakit.

WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN

Wil je een product, je bedrijf of juist een bestemming onder de aandacht brengen? Ik kan je helpen! Maandelijks weten duizenden mensen mijn blog te vinden. Bekijk onderstaand wat er zoal mogelijk is. Heb je een ander leuk idee of zakelijk voorstel voor een samenwerking? Stuur me dan een berichtje, ik ben te bereiken via info@ontdekdewereldmee.nl

» Reviews van een product / dienst gerelateerd aan reizen, outdoor, wandelen of natuur
» Gesponsorde content in de vorm van o.a. overnachtingen, vervoer en activiteiten
» Winacties
» Pers- en blogtrips
» Individuele trips
» Bannerplaatsing
» Linkplaatsing (no follow)

Belangrijk om te weten
Artikelen die uit een samenwerking voortkomen worden altijd als zodanig aangemerkt. Uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk. Meer informatie hierover vind je in de disclaimer

VOORWAARDEN EN TARIEVEN

Ben je enthousiast? Of heb je nog vragen over voorwaarden en tarieven? Neem gerust contact met me op. Ik beantwoord je vragen graag en streef er naar om je mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

WIL JE EEN FOTO GEBRUIKEN?

Dat kan. Maar uiteraard niet zonder toestemming. Heb je een mooie foto op ontdekdewereldmee.nl gezien en wil je deze graag gebruiken? Stuur me dan een mailtje en vraag naar de voorwaarden.