The Military Tattoo Edinburgh, kippenvel gegarandeerd

Edinburgh-tattoo-ervaringen

In Augustus 2012 vertrok ik voor de eerste keer naar Edinburgh voor een stedentrip van een aantal dagen. Wat een mooie stad en wat een gezelligheid. Al gauw kwam ik erachter dat Edinburgh in Augustus bol staat van de activiteiten. Zo leuk! Een aantal dagen na ons vertrek ging een van de grootste evenementen van het jaar van start: de Military Tattoo Edinburgh. Helaas konden we er dat jaar niet bij zijn en dus verraste ik D. twee jaar later met twee tickets voor dit muzikale schouwspel. Zijn reactie was goud waard.

Na zo’n uur achter de grote mensenmassa aangeslenterd te hebben, konden we eindelijk naar binnen om onze plaatsen op te zoeken. Klaar voor het spektakel! Edinburgh Castle was prachtig verlicht en na de introductie van de spreker kwam daar dan eindelijk de eerste Pipes & Drumband. Het was prachtig en ik had kippenvel over mijn hele lichaam. Die doedelzak, I love it. Gedurende de hele avond werden we getrakteerd op  prachtige dans, muziekstukken en regen (hallo poncho’s). Ik kan nog uuuren doortypen en praten over hoe gaaf ik dit vond, maar oordeel vooral zelf..

Edinburgh-tattoo-bezoeken-tijdens-een-stedentrip

Edinburgh-tattoo-bezoeken-stedentrip

Zelf de Military Tattoo bezoeken?
Boek je tickets en hotel zo vroeg mogelijk. Kamers en vluchten zitten snel vol en ook hotelkamers zijn snel volgeboekt en duur. Wij waren zelf wat aan de late kant met het boeken van een hotel en betaalde voor een supersimpele kamer de hoofdprijs. Beetje jammer, maar het was het waard.

Follow me
Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.