The Whitsundays, paradijs op aarde

 

De herfst is begonnen. Dat houdt (helaas) in dat we vandaag mogen ‘genieten’ van een grijze, grauwe en regenachtige dag. Niet bepaald mijn favoriet en daarom neem ik jullie vandaag mee naar het mooiste strand waar ik ooit ben geweest: The Whitsundays in Australië.

Wegdromen op de Whitsunday eilanden in Australië
The Whitsundays. 74 eilanden voor de tropische Oostkust van Australië. Het is voor mij alweer een aantal jaren geleden (lees: 2012), maar hier vond ik het witste, puurste en zachtste zand ter wereld, omringd door knalblauw helder water. De hagelwitte stranden bestaan voor 98% uit pure silica en doen bijna pijn aan je ogen zodra de zon erop schijnt. Haaien en roggen zwemmen rustig rond en komen soms zo dichtbij dat je ze bijna kunt aanraken. Kortom: de Whitsundays zijn een sprookje. Wanneer je van plan bent om naar Australië te gaan, raad ik je dan ook aan deze plek vooral niet over te slaan.

Nog niet overtuigd? Gelukkig heb ik de foto’s nog…

The Whitundays - Australië

The Whitundays - Australië

The Whitundays - Australië

Follow me
Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.